BOS! festival is enkel mogelijk dankzij de liefste Wilde Westen-vrijwilligers. Ze verzorgen de toegangscontrole, staan achter de bar, helpen als stagehand of brengen de mobiele bar tot aan de podia. We zoeken nog volk voor enkele shifts op zaterdag 15 juli.

Vrije shifts

We zijn nog naarstig op zoek naar vrijwilligers voor volgende shifts: 

  • Bar: 22u - 01u (1 pers.)
  • Vaste aanvuller bar: 22u - 01u (1 pers.)
  • Mobiele bar: 21u - 00u (1 pers.)

Wat houden de shifts in? 

Als aanvuller bar zorg je ervoor dat de koelkasten goedgevuld zijn. Dit is een redelijk fysieke taak. Als medewerker van de mobiele bar voorzie je mensen op het terrein van drank. 

Aan de ingang scan je tickets en doe je polsbandjes aan. Als toegangscontrole bij de Arena stage check je of iedereen een geldig polsbandje heeft om de podiumzone te betreden. Als lid van team Sfeerbeheer begeleid je waar nodig minder mobiele mensen op het grasplein, haal je afval op, ben je het aanspreekpunt bij vragen... Kortom: je zorgt er mee voor dat elke bezoeker een fantastische avond beleeft.

Wie verantwoordelijk is voor de catering backstage bedient de artiesten en zorgt ervoor dat de backstage ruimte er netjes bij ligt. Na je shift help je nog met de opkuis van de backstage. 

Wat bieden wij jou?

  • Gratis toegang tot BOS! festival
  • Vrijwilligersvergoeding
  • Drank & snacks tijdens je shift
  • En uiteraard eeuwige dankbaarheid 

Praktisch

BOS! festival vindt plaats op zaterdag 15 juli in Domein Bergelen in Gullegem (Wevelgem). Het adres = Hemelhofweg 27. Houd er rekening mee dat je na je laatste shift niet meer thuis geraakt met het openbaar vervoer; een fiets of eigen wagen is aangewezen. 

Help jij ons uit de nood?

Stuur dan snel een mailtje naar Tuur (tuur@wildewesten.be)! Hij beantwoordt ook al je vragen. Meer weten over BOS! festival? Kijk hier

Ingang op BOS! © Winter Van Rafelghem