13.03

Vervanging 'Divine Madness'

Voor Divine Madness (Vluchtweg) worden Sofie Van den Eynde en Clare Wilkinson vervangen door Floris De Rycker en Griet De Geyter.

Floris De Rycker bespeelt zowat alle vroege tokkelinstrumenten en speelde mee in concerten, cd-opnames en theaterproducties van onder meer de Vlaamse Opera, graindelavoix, La Caccia, het voormalige Capilla Flamenca, RedHerring, ClubMediéval, FroeFroe, NTGent, het Paleis, Laika en Muziektheater Transparant. Hij is de drijvende kracht achter het internationaal collectief Ratas del viejo Mundo en bestudeert daarnaast als een kluizenaar het repertoire voor vihuela, renaissance- en barokluit en geeft solo-recitals in binnen- en buitenland. 

Griet De Geyter haar sopraanstem voelt zich thuis in vele stijlen en genres, van renaissance tot hedendaagse muziek, van opera en operette tot oratorium en lied. Zo concerteerde Griet als soliste onder leiding van o.a. R. Egarr, J. Vermunt, O.Tausk, K.Bikkembergs, N.Manfield en E. Saveniers in o.a. Johannespassie, Hohe Messe, Messiah, Krönungsmesse, Peer Gynt, Elias, Die Schöpfung, het Stabat Mater van Pergolesi en op heel wat operascènes.
 

deel dit bericht: